Google Translate

dinsdag 7 november 2023

Asköviken-Tidö - Rudöklippan

Na Tidö Slott was de volgende halte Rudöklippan. Er zit een parkeerplaats in de buurt en na 600 meter kun je op de rots gaan staan.


In het huisje op de rots kun je overnachten.


Op de rots een mooi uitzicht over Asköviken-Tidö.


Aan de overkant is de vogeltoren in de verte te zien.


Op de terugweg naar de parkeerplaats was opeens een geluid in de lucht te horen en daar zweefde een persoon met een parachute en een propellor. Op de terugweg kwamen we een verlaten huis tegen. Even een kijkje genomen en het huis stond inderdaad leeg. Een bijzondere plek voor een huis met geen enkel pad er naar toe. 

Vlak bij de parkeerplaats stond een bordje naar Hjortklippan. Een uitzichtpunt op 700 meter afstand. We hebben die gelijk meegenomen. Moet te doen zijn toch?Voor mijn gevoel hadden we best al een tijdje gelopen maar nog niets te zien. Het pad was slecht begaanbaar. vanwege de omgevallen bomen en dan kom je het onderstaande bord tegen:


Tja, welke kant op? De pijl naar Hjortklippan gevolgd maar geen uitzichtpunt. We zijn maar weer teruggekeerd en de auto gepakt op weg naar de volgende en laatste punt, Lövstaspången

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie vergezichten. En het huisje dat leegstaat, is dat niet iets voor jullie? Leuk projectje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De post had ik per ongeluk gepost. Nu met de tekst erbij en nog wat extra foto's. En het huisje? Die is echt slecht bereikbaar maar wel een gave plek.

      Verwijderen