Google Translate

zondag 7 oktober 2018

Schilderij Loppisfynd

De keuken is bijna af en daarmee kan de woonkamer nu eindelijk ingericht worden. Tijd om Loppisfynd weer eens te bezoeken.

Loppisfynd.
Afgelopen week er eindelijk geweest omdat we een kist zochten voor de televisie. Er was gelukkig een kist aanwezig, maar er was ook een schilderij te koop en wel de onderstaande:


Een Sami schilderij van Gust. Magnusson. Ik denk dat dit Gustaf Magnusson is. Op internet kon ik het schilderij niet vinden, maar wel twee andere Sami schilderijen. Ben er superblij mee, want een Sami schilderij hadden we nog niet. Het schilderij hangt al in de woonkamer die nu ook redelijk af is. De kist heeft tevens een plek gevonden en is nog te zien op de foto hieronder.

6 opmerkingen:

 1. Zo loop je onverwachts tegen iets aan waar je niet op zoek naar was: een mooi schilderij. Leuk! Het past echt bij jullie (en bij ons eigenlijk ook wel ;-)) Het ziet er al gezellig uit in de woonkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was wel onverwachts. Na maanden niet naar Loppisfynd te zijn geweest staat daar een geweldig schilderij. De woonkamer is al redelijk af. Natuurlijk moeten de plinten nog en wat andere dingen, maar het vordert. Nu het eerder donker wordt wat meer tijd over voor bloggen. Wel gemist.

   Verwijderen
  2. Dat is het voordeel van het najaar en de winter, dat je dat soort dingen weer oppikt. Ik heb al maanden geen blog meer geschreven en soms heb ik wel zin om er een te schrijven maar het liefst zou ik een nieuwe website willen maken en als het kan het een en ander van de oude website overzetten. Maar of dat allemaal lukt... Een nieuwe start, zeg maar. Het schrijven van en nieuw verhaal krijgt nu voorrang (druk mee bezig) en de rest bekijk ik later weer :-)

   Succes met het klussen in jullie huis dat vast en zeker steeds mooier en gezelliger wordt!

   Verwijderen
 2. Wa is dat toch leuk wanneer je zo onverwacht iets vindt wat zo bij je past!! Zelf hadden wij dat ook twee keer. De eerste keer op een tweedehandsmarkt in Amsterdam waar Gerrit voor 10 euro een schilderij kocht van Theo Zwagermans met een marktwaarde van 450 euro en de tweede keer in Mariestad een schilderij van H.C. Kranenburg. Beiden hebben een eervolle plek in ons huis gekregen.http://gerritenjohanna.blogspot.com/2018/01/afgelopen-dinsdag-waren-we-al-eventjes.html Dan krijg je zaken in je huis met een verhaal waardoor het een speciale waarde krijgt. Leuk dat jullie zo bezig zijn met het inrichten van jullie huis en dat we even mee mogen kijken! Groet Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan het hele huis wel volhangen met schilderijen. Geweldig.

   Verwijderen