Google Translate

zondag 19 februari 2012

Nog meer foto's


Hieronder nog een aantal foto's die niet in een aparte blog terecht komen.

We zijn op de Gesundaberg geweest. Volgens Wikipedia een berg van 514 meter hoog, en ongeveer 200 meter boven uit het landschap steekt. We hebben er alleen even gekeken en de onderstaande foto's gemaakt. Het was die dag al te laat om nog helemaal naar boven te gaan met de lift. Achteraf maar beter ook, want er was weinig te beleven. Meer info over Gesunda is hier te vinden.

Gesunda
Mountainbiken op de Gesundaberg
We zijn ook bij Björnpark geweest. Het park waar we zaten was vlakbij, dus even kijken. Onderstaande foto's gemaakt. We zijn er niet geweest. Ongeveer 75 EUR vonden we nogal prijzig. Meer info over björnpark is hier te vinden.
Björnpark
Björnpark
Deze hot tub en oude sleeën stonden in Orsa Grönklitt.
Hot tub
Sleeën
In Idre fjäll de volgende 3 foto's gemaakt. De eerste 2 zijn vlak na elkaar gemaakt en geeft weer hoe donker het aan de ene kant is en zo licht aan de andere kant.

Idre fjäll
Idre fjäll
Idre fjäll heeft ook zijn eigen Eldpallkoja. Eldpallkoja is een houten gebouw, dat vooral voor overnachtingen gebruikt werd. Het heeft een open haard in het midden en geen ramen. Eldpallkojor wordt de laatste tijd vooral gebruikt voor toeristische en recreatieve doeleinden. In Idre fjäll staat er dus ook één. Meer info op wikipedia.
Eldpallkoja
4 opmerkingen:

 1. AI die hottub kan wel een lakje gebruiken. ALhoewel zo verweerd ook wel weer zijn charmes heeft, ik vraag mezelf af of deze nog gebruikt wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was een foto uit 2011 denk ik en is nu 6 jaar ouder. De vraag is of deze er nog staan :-).

   Verwijderen
 2. Haha o sorry dat had ik niet gezien. Dan zal deze er waarschijnlijk niet meer zijn....

  BeantwoordenVerwijderen