Google Translate

dinsdag 9 juni 2015

Design House Stockholm

In Boarp kwamen we onderstaand gebouw tegen. In de schuur was Design House Stockholm gevestigd.


Ik had nog nooit van Design House Stockholm gehoord, dus er een bezoekje aan gewaagd.

Nordic Light

Design House Stockholm werd in 1992 opgericht door Anders Färdig, die eerder de merken Höganäs en Boda Nova in bezit had. Färdig creëerde een netwerk van onafhankelijke ontwerpers die nog steeds het platform Design House Stockholm vormen. (Bron: Wikipedia).

Leuk om een keer gezien te hebben. Op internet is een Nederlandse/Belgische webshop Nordic New aanwezig. Ze verkopen de spullen van Design House Stockholm. Niet echt ons ding, hoewel de 4-armad Nordic Light toch wel erg leuk was. De kandelaar is ook via de Nordic New webshop te bestellen, dus wie weet......

2 opmerkingen:

 1. Dat blauwe serviesgoed vind ik mooi. Blauw is toch wel onze kleur. Laat ik het zo zeggen, blauw trekt altijd meteen onze aandacht. Geen idee hoe dat zo gekomen is.
  Maar die kandelaar is inderdaad leuk. Mooi ontwerp.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het servies was inderdaad erg mooi, maar was zo ongelooflijk duur :-). Bij de Intratuin hebben ze nu een serie met onder andere blauwe vazen en potten. We hebben er een aantal van in huis staan.

   Wat blauw betreft, misschien is het blog van Marga leuk om te lezen. Die is ook gek van blauw (http://blauwenzo.blogspot.nl/).

   Verwijderen