Google Translate

dinsdag 30 augustus 2016

Frida Andersson

In de afgelopen vakantie zijn we op de terugreis even gestopt in Karlskrona. Die dag was er veel te doen in de stad, namelijk het Skärgårdsfest. Een onderdeel van het feest was het Blekinge Gourmet op het Fisktorget. Het zag er erg gezellig uit dus even kijken. Veel standjes met eten en livemuziek.


Op het grote podium zong een vrouw in haar eentje met alleen een gitaar en het klonk verrassend goed. Ik heb een paar foto's gemaakt en een klein gedeelte gefilmd. Geen idee wie het was, maar wel ontzettend nieuwsgierig.


Thuis gekomen direct uitgezocht en ze bleek Frida Andersson te zijn. Ik had van haar van al een keer een video in de Facebook groep Muziek uit het Hoge Noorden geplaatst en nu dus live gezien. Helemaal te gek. Frida is een Zweedse singer/songwriter uit Ekenäs, Finland. Op haar vierde had ze al besloten om zangeres te worden en dat is haar goed gelukt. Meer informatie is te vinden op haar website.4 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie haar zomaar in het 'wild' tegenkwamen ;o)! Klinkt goed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe cool is dat! Klinkt idd goed. Altijd leuk, of eigenlijk juist leuk, als je onderweg onverwacht iets bijzonders treft, dat maakt vakantie nog meer een feest, vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen