Google Translate

donderdag 16 juni 2022

Kärlek & Anarki - Love & Anarchy seizoen 2

Seriedetails:
Titel: Kärlek & Anarki - Love & Anarchy: Seizoen 2
Maker: Lisa Langseth
Jaar: 2022
Acteurs: Ida Engvoll, Björn Mosten, Carla Sehn, Gizem Erdogan
Duur: 8 afleveringen van 35 minuten
IMDB cijfer: 7,4Samenvatting:
De geheime relatie tussen Sofie en haar collega Max is nog altijd gaande, maar dan lijkt het Sofie toch geen goed idee meer. Ze wil stoppen met hun avontuurtjes. Maar kunnen ze beide zonder elkaar?

De serie:
Eind 2020 het eerste seizoen van Kärlek & Anarki gezien.Vandaag is het tweede seizoen op Netflix uitgebracht. Direct de hele serie bekeken. Niet zo moeilijk want het zijn weer acht afleveringen van iets meer dan dertig minuten. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen is geëindigd. Sofie is niet meer werkzaam bij uitgeverij Lund & Lagerstedt. Ze gaat nog steeds in het geheim om met Max. Max werkt nog wel bij Lund & Lagerstedt als IT-er. Sofie maakt in de eerste aflevering een gebeurtenis mee die haar leven compleet veranderd. De rest van de afleveringen blijft deze gebeurtenis haar achtervolgen. Sofie gaat in ieder geval weer aan het werk bij Lund & Lagerstedt waar gelukkig alle medewerkers uit het eerste seizoen nog steeds werken. Dus weer leuke avonturen met Ronny, Denise, Max, Caroline en Friedrich. 

Conclusie:
Waar het in het eerste seizoen wel heel erg bont werd gemaakt is het in dit seizoen wat kleiner gehouden. De karakters worden wat meer uitgediept en dan vooral Sofie. Er zitten weer leuke scènes tussen maar ook veel seks. Dat had van mij wel wat minder gemogen. Verder heeft men dezelfde structuur aangehouden. Zelfs een bijeenkomst met schrijvers zit er weer tussen. Deze keer een redelijke rol van Jens Lapidus en in mindere mate Åsa Beckmam. De uitgevers- en schrijverswereld wordt weer flink op hakken genomen. Het is weer leuk om vooral Friedrich te zien en ook Denise maar de nieuwigheid is er af en dat is te merken. Wel erg leuk zijn de scènes van Stockholm waar de uitgeverij zich bevindt. Volgens mij is het vlakbij de Sankt Jacobs kerk. Sofie bezoekt in de serie ook een kerk. De scène voor het bezoek aan de kerk laat de Sankt Johannes kerk zien maar die is het niet als Sofie naar binnen gaat. Misschien een kerk die we nog niet gezien hebben? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten