Google Translate

vrijdag 4 mei 2012

België

We zijn een midweek naar de Belgische Ardennen geweest. Weer veel gezien de afgelopen dagen. Grotten van Neptunes, Dinant, bunker van Hitler, parc de Furfooz, Viroinval, La Roche Trouée, Le Fondry des Chiens, Couvin en Oignies. De verhalen komen op een aparte blogsite. We waren ongeveer 20 jaar geleden ook al naar de Ardennen geweest en deze keer dus de 2e keer. Een aantal dingen vielen op. Het is geen Zweden. De natuur is wel mooi, maar de dorpjes en huizen zien er rommelig uit. De mentaliteit is ook niet best. Het is er druk. Ze rijden onbenullig. Soms herkenden we Zweden (Parc de Furfooz). Als we volgende keer nog een keer gaan, dan liever weer naar Zweden.

In ieder geval weer veel gezien en geleerd. Hieronder nog een foto van de bunker van Hitler (Wolfsschlucht). Meer info hierover is te vinden op de andere blogsite.

Bunker van Hitler

5 opmerkingen:

 1. wat leuk dat jullie naar onze ardennen zijn geweest, ja het is er best mooi maar idd geen Zweden. Dank je wel voor je reactie op mijn blog, is het daar ook zo'n donker grijs weertje? pff?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Das waar ook. Jullie wonen in België. Heb je de Ardennen lekker dicht bij. Hier is het ook grijs. Wel goed voor de tuin. Groeit als een gek nu :-).

   Verwijderen
 2. zo dichtbij zijn ze helaas niet, is toch ook zo'n uur of drie rijden van hieruit ;-) Ja de tuin groeit als gek nu, vooral het onkruid ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt nog mee. We hebben er 7 uur gedaan op de terugweg. Ik dacht dat we terugkwamen van Frederikhavn in Denemarken :-)

   Verwijderen
 3. Allez, ge moet geen appels met peren vergelijken hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen