Google Translate

donderdag 22 juni 2017

Allsång på Skansen 2017

Op Facebook kwam ik een bericht van Allsang på Skansen tegen. Allsang på Skansen is een muziekevenement in het plaatsje Färjestaden op Öland. Vorig jaar waren we er bij. De blogpost is hier terug te vinden.


Nieuwsgierig wat er dit jaar weer optreedt en er zitten een aantal verassingen tussen. Als eerste Maria Hobring. Er is maar een nummer van haar te vinden op Youtube en wel het nummer Part of my soul.


Op Spotify heeft ze dat nummer ook staan en ook nog het nummer Problem Child. Dit nummer is goed zeg. Klinkt lekker. Hopelijk gaat ze meer muziek maken. Iets meer info over haar is te lezen in dit artikel.

De Dimpker Brothers. Ik neem aan twee broers :-). Hieronder het nummer Nio Broars Väg.De iets bekendere Stockholmer Ola Aurell. Ola Aurell is naast zanger, songwriter, gitarist ook nog standup comedian. Hieronder het nummer Fem i Tre till Norge.Als laatste Ida Gratte. Ze is bekend geworden met haar nummer Fucked Up world. De tekst laat duidelijk zien waar het over gaat. Een schitterende uitvoering van het nummer is hieronder te horen. Op de Aftonbladet website is meer informatie over de achtergrond van het nummer te lezen.


Muziekvideo van Fucked Up World.


Daarnaast heeft ze een eigen blog en is ze op Spotify te vinden. Hieronder nog wat nummers van haar.

Allsang på Skansen op Öland. Wanneer te zien? 
- 12 juli 2017 18:00 uur
- 19 juli 2017 18:00 uur
- 26 juli 2017 18:00 uur
- 2 augustus 2017 18:00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten