Google Translate

zondag 17 april 2022

Svanen Mariager fjord

Vorig jaar was het programma Reisgenøten te zien. De tweede aflevering was met Twan Huys. Die aflevering was voor ons de voornaamste reden om naar Noord Jutland in de omgeving van Rebild Bakker te gaan. Dieuwertje Blok en Twan Huys gingen in die aflevering aan boord van Svanen. Toen we in Mariager waren hebben we een bezoek gebracht aan de haven. Bij toeval kwamen we het informatiebord over Svanen tegen. De foto van het bord is in deze post opgenomen. Het bord was nogal onduidelijk en na op internet te hebben gezocht kwamen we erachter dat dit de boot was waar Dieuwertje en Twan op verbleven. De boot zou om 16:15 uur aankomen. We waren veel te vroeg en zijn toen weer naar Mariager terug gegaan en iets voor 16:15 uur weer terug naar de haven en ja hoor, daar kwam de boot aan met dezelfde kapitein. Geweldig. 

Gelijk wat meer informatie over de route van de boot opgezocht en er zijn drie opstapplaatsen Mariager, Bramslev Bakker en Hobro. Het beste is om 's morgens de boot te nemen en 's middags weer terug te gaan. Het vaarplan is hier terug te vinden. We hebben zelf reis niet meer kunnen doen. Het was de éénnalaatste dag voordat we weer terug moesten naar Nederland.Hieronder de Reisgenøten aflevering met Twan Huys.

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Ik ben bang dat ik die afleveringen allemaal gemist heb. Het is niet bij te houden allemaal. Nog een keer terugkijken via YouTube dan maar.

    BeantwoordenVerwijderen