Google Translate

woensdag 2 november 2022

Heder - Honour seizoen 2

Seriedetails:
Titel: Heder - Honour seizoen 2
Jaar: 2021
Verhaal: Julia Dufvenius, Sofia Helin, Anja Lundqvist
Acteurs: Julia Dufvenius, Anja Lundqvist, Alexandra Rapaport
Afleveringen: 8 van 45 minuten
IMDB cijfer: 6,3Samenvatting:
Een meedogenloze serieverkrachter lijkt zijn slachtoffers te kiezen uit de cliënten van het advocatenkantoor Heder. De dader moet iemand zijn in de omgeving van de vier advocaten Janni, Elin, Nour en Karin, met inzicht in hun werk. Terwijl de vier worstelen om hun ingewikkelde privé-leven bij elkaar te houden, beginnen ze te beseffen dat ze zelf in gevaar zijn. De dreiging escaleert wanneer de verkrachter zijn interesse direct op een van de advocaten richt. Tegelijkertijd krijgen ze signalen dat iemand anders dan Nours dochter Sandra hun duistere geheim uit seizoen één kent.

De serie:
Het eerste seizoen van Heder beviel mij erg goed. Via Caiway hebben we vier maanden gratis toegang tot Viaplay gekregen en laat Heder nu een Viaplay original te zijn. Direct het tweede seizoen bekeken en het leven gaat verder waar het eerste seizoen gestopt is. De verhaallijnen worden verder uitgewerkt en een aantal nieuwe ontstaan en wat er gebeurd is aan het einde van het eerste seizoen speelt weer door in het tweede seizoen. Acht afleveringen boordevol verhaallijnen van de vier dames van Heder. De verhaallijnen gaan voornamelijk over het het geweld tegen vrouwen en dit hebben de makers weer zeer goed neergezet. De belangrijkste verhaallijn is die van de serieverkrachter. Een heftige verhaallijn met schokkende scènes. 

Conclusie:
Geen moment verveelt. Er gebeurd ontzettend veel in acht afleveringen en ze hebben het perfect in elkaar gezet. Het einde had ik totaal niet zien aankomen. Mooie beelden van Stockholm en het leven van de vier vrouwen, Janni, Elin, Nour en Karin wordt weer wat duidelijker. Het derde seizoen is ook te zien op Viaplay. Ik ben hier zeer benieuwd naar of die het niveau van dit seizoen kan vasthouden. Ik was al fan na het eerste seizoen maar nu helemaal. 

Recensie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten