Google Translate

dinsdag 25 oktober 2011

Valbäckens Stugby

Na een bezoek aan Nusnäs, vlakbij Mora, kwamen we langs Valbäckens Stugby. Hier staan stugby's in de trolstijl. We hebben de stugby's niet bekeken, maar de foto's zeggen genoeg. Erg leuk en kneuterige plek.


Op internet gezocht naar informatie over Valbäcken stugby, maar er is vrij weinig over te vinden. Wel waren er een aantal foto's op internet aanwezig. Hieronder de foto's van de stugby's (http://www.gopal.se/gallery/index.php?dir=20080810trollbyn&id=144:
Een erg leuke plek in de trolstijl. Jammer dat er weinig informatie op internet is te vinden. En natuurlijk is het uitzicht weer schittterend in de buurt van Valbäcken. Kan het niet laten om weer een landschap foto te plaatsen. De natuur is zoals gewoon weer een MUST HAVE !!!2 opmerkingen:

 1. Hallo Hans,

  Via Ben en Nicole kwam ik op jouw blog terecht en wat zie ik? Ook iemand die naar Zweden verhuisd is, heel erg leuk om te lezen. Ik zelf ga zo'n drie keer per jaar naar daar op vakantie en hoop er ooit te kunnen blijven plakken.

  Hej Då

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ilse,

  Helaas nog niet naar Zweden verhuisd:-). Het zijn de verhalen van de vakanties. Beetje Zweden promoten he. Er zijn zoveel leuke plekken in Zweden. We moeten het ook nog doen met vakanties. Helaas maar 1x in het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen