Google Translate

donderdag 14 november 2013

Zweedse spullen deel 2

Vandaag zijn we weer bezig geweest met Zweedse spullen. Deel 1 van Zweedse spullen is hier te lezen. De posters die we gehaald hebben op Scandinavië-XL hebben we eindelijk in een lijst kunnen stoppen. De lijsten van 40 cm x 30 cm waren bijna goed voor de posters. Er moest 2 cm van de zijkanten afgesneden worden. De posters waren van Skog.design. Skog.design is gestart in september 2006 door Anja Ellens. Skog.design verkoopt niet alleen posters, maar ook kaarten en wandpanelen. De kaarten, posters en wandpanelen zijn gemaakt van foto's die Anja zelf heeft gemaakt. De shop op de website van Skog.design is nog niet beschikbaar. Er wordt nog aan gewerkt. Skog.design komen we zeker weer tegen op Scandinaviëmarkt Schokland 2014. Wij zijn daar als het goed is weer van de partij.

Onderstaande posters hebben we gekocht.De lijsten hebben we gekocht bij Xenos. Ze waren bruin en beschadigd. Overgeschilderd met muursaus en het resultaat is erg leuk. Bij Intratuin hadden ze hele leuke schilderijtjes van een rendier, wolf, uil en een egel. De rendier, wolf en uil hebben we gehaald. Samen met twee Ribba planken van Ikea hebben we weer een stukje Zweden in huis erbij.


Daarnaast zijn we bezig geweest met kerstkaarten. Hiervoor hebben we de foto's van Zweden van afgelopen zomer gebruikt. De foto's zijn gemaakt in Santa Park Rovaniemi. Ik heb hier nog geen blogpost van gemaakt. Die volgt nog een keer.


Verder nog bezig geweest met een tweetal Zweedse houten lampen. Die hebben we voor 20 SEK gehaald op een Loppis. Geschuurd en voorzien van witte lak en de bekabeling goed gemaakt. Ze moeten nog opgehangen worden.


5 opmerkingen:

 1. Die kaarten heb ik ook! Precies dezelfde in de kast. Mooie foto's heeft ze gemaakt. Je hebt een prachtig stukje Zweden in Nederland gecreëerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :-). Er was niet zo heel veel keuze en dit waren wel de mooiste, toch?

   Verwijderen
 2. Hello, congratulations on your blog!
  If you can visit this blog:
  http://morgannascimento.blogspot.com.br/
  Thank you for your attention

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo creëer je een echte Zweedse sfeer om je heen. Mooie foto's en kaarten. Die kerstkaarten zijn ook leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen