Google Translate

maandag 28 april 2014

Rättvik centrum

Rättvik kwam eerder aan bod in de blogpost Vidablick Utsiktstorn en komt zeker nog vaker aan de beurt. In dit mooie plaatsje is veel te beleven. In deze blogpost is het centrum van Rättvik te zien. Rättvik heeft zijn eigen grijze Dalarna paard.
Blomsterliv
Furutorp
Furutorp heeft een eigen blog en een Facebook pagina. Ontzettend mooie winkel. Helaas wordt het blog sinds halverwege 2013 niet meer bijgehouden vanwege een stalker. Jammer.

Furutorp
Furutorp
Bij Furutorp een stenen paardje en een houten hartje gehaald.
BoekhandelHet centrum is niet het enige wat Rättvik heeft te bieden. Op deze website staan nog veel meer Rättvik bezienswaardigheden. Veel dingen hebben we nog niet gezien en een bezoek naar Rättvik in de toekomst zit er zeker in.

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me een leuk plaatsje. Iets om te onthouden. Wij moeten ook maar eens naar de Furutorp winkel. Daar komen we niet weg zonder iets te kopen, dat weet ik wel bijna zeker :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kerk daar is ook geweldig en dan vooral de omgeving rondom de kerk. Furutorp is geweldig. Wat een spullen daar zeg. We hadden de auto natuurlijk al weer propvol. Een paar kleine dingen konden nog wel mee. Het hartje hangt nu aan de drijfhout stok.

      Verwijderen