Google Translate

dinsdag 16 mei 2017

Isle of You

Toen we op Öland waren kwam ik in de plaatselijke krant het onderstaande artikel tegen:Het artikel gaat over Ida Johansson en Elina Danielsson. Samen vormen ze het duo Isle of You. In 2013 wonnen ze de jeugdmuziekwedstrijd Musik Direkt. Ze hebben in juni 2016 hun eerste single 50+1 uitgebracht. 

Ik had nog niet eerder van hun gehoord. Op Youtube zijn ze volop aanwezig met covers en ook nog eens met zeer recente covers zoals bv City Lights van Blanche van het Eurovisiesongfestival 2017. Persoonlijk het beste nummer van het festival :-). 


Hieronder nog een aantal nummers van hun waaronder hun single 50+1 en een Pixies cover.

Meer info over Isle of You is te vinden op:

De single is niet mijn smaak. De covers zijn erg leuk gedaan. Leuk om op deze manier weer muziek te ontdekken.

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je zoiets tegenkomt in een Zweedse krant. Dat levert weer een mooi blogonderwerp op. De dames kunnen in ieder geval goed zingen en gitaar spelen, zeg.
  De originele City Lights van Blanche vind ik ook een heel sterk nummer. Zo anders dan anders voor een inzending van het songfestival en dat is echt een verademing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond dat het beste nummer samen met die van Hongarije. Oekraïne was wel leuk maar de zang was wat minder. Roemenië vond ik ook wel leuk. Zweden strak en glad. Denemarken en Noorwegen leuk. Ach, het is niet meer zo erg als vroeger. Portugal viel me tegen.

   Verwijderen
  2. Als ik het zo terug lees, heb ik aardig wat in me opgenomen van het festival :-).

   Verwijderen
  3. Behoorlijk wat! :-) Maar nee, het is lang niet zo leuk meer als vroeger. Klinken we dan erg oud als we dat zeggen? ;-)

   Verwijderen