Google Translate

zaterdag 1 juli 2017

Terugblik juni 2017

De terugblik op juni. Maar tien blogposten in juni. Wat minder dan andere maanden. Reden hiervoor is redelijk simpel. Ons huis staat namelijk te koop sinds een tweetal weken en het kost wat tijd om alles voor elkaar te krijgen. Het is niet de eerste keer dat we ons huis verkopen, maar de tijden zijn wel veranderd. Waren het vroeger een paar foto's, nu is het een complete fotosessie door een professionele fotograaf. Verder moet je nu veel meer informatie aanleveren en natuurlijk een definitief energielabel aanvragen. Interessant hoe die markt zich ontwikkeld heeft. 

Huis te koop.
In juni twee boeken- en een filmpost gemaakt. De film Bokeh was een complete verassing voor mij. De film geeft een mooi beeld van IJsland. Helaas is IJsland een land die we denk ik niet snel gaan bezoeken. Je moet er eigenlijk met een vliegtuig naar toe en dat is iets wat niet zal gebeuren :-). Ach, met de beelden kan ik me prima vermaken. Verder staat de vakantie weer voor de deur. Dat werd wel eens tijd want het jaar duurt naar mijn gevoel steeds langer. Deze keer, hoe kan het ook anders, Zweden en Noorwegen. 

7 opmerkingen:


 1. Jullie wonen op een prachtige plek. Leuk om even binnen te mogen kijken. Nu vraag ik mij natuurlijk wel af of jullie volgende huis in Zweden staat.
  Gisteravond heb ik nog het logje over Bokeh bekeken. Het lijkt me een vreemde gewaarwording als er niemand meer is.
  Durf je niet te vliegen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, nog geen Zweden. De kinderen zijn nog bezig met de studie. Dus wie weet in de toekomst of alleen maar in de vakanties. Het kan nog alle kanten op gaan. Wat vliegen betreft. Ik heb nog nooit gevlogen. Of het vliegangst is weet ik eigenlijk niet. Gewoon geen behoefte aan.

   Verwijderen
 2. Succes met de verkoop! Ik hou ook helemaal niet van vliegen, maar heb met mezelf afgesproken dat ik daardoor mezelf niet wil laten belemmeren om díe plekken te bezoeken die ik écht wil zien... een uitdagende opgave ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. IJsland zou ook nog met de boot kunnen :-). Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken zijn wel makkelijk via de auto te bereiken. Niet met het vliegtuig gaan maakt het wel duidelijk.

   Verwijderen