Google Translate

zondag 23 juni 2013

ScandinaviëXL: Inspiratie uit Zweden, Noorwegen, IJsland, Finland en Denemarken

Een tijdje geleden kwam ik het onderstaande bericht tegen:

Annelies Ribbink is sinds 2009 de eigenaar van de webshop ScandinaviëXS (Scandinavische lifestyle producten voor kinderen).


Annelies Ribbink
Ze werkt naast de webshop sinds 2006 als freelance fotograaf en is gespecialiseerd in interieurfotografie. Het plan was dus om een blog over Scandinavië op te richten met verschillende bloggers. Ik heb gereageerd op het bericht en samen met Annelies, Els Bauwelinck, Elin Karlsson, Mireille van Ruiven, Anne Myyrylainen en Tine van Deursen wordt het blog ScandinaviëXL op www.scandinaviexl.nl gevuld.

Waar gaat het blog over? De onderstaande tekst heb ik van de blogsite gekopieerd.

Het Scandinavië virus loop je op tijdens reizen naar het hoge noorden en is volledig besmettelijk. Maar wel goedaardig en daarom verspreiden we het graag.
We zijn allemaal Scandi-addicts of hebben zelfs onze roots in Scandinavië. Op dit blog vind je onze posts over Scandinavië in het groot. Dus niet beperkt tot bijvoorbeeld reizen in Zweden, maar variërend van Deens design tot Zweedse balletjes tot de tragedie op Utoya.
Wij wensen je veel leesplezier en zijn benieuwd naar jouw mening en reacties! De posts kun je uiteraard ook delen op je eigen social media. Graag zelfs, ze zijn bedoeld voor vele Scandi-addicts.
Wil je privé inspiratie delen? Dat kan natuurlijk ook.  Stuur dan een e-mail naar info@scandinaviexl.nl of ga naar onze pagina contact.
Med venlig hilsen/Vänliga hälsningar/Parhain terveisin/Bestu kveðjur/Med vennlig hilsen,

Elin, Mireille, Hans, Annelies, Els, Anne en Tine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten