Google Translate

zaterdag 7 mei 2016

Steden: Lillehammer deel 3

Het derde en laatste deel uit de serie Steden: Lillehammer. Het eerste deel is hier terug te zien en het tweede hier. De stad was niet het enige wat we van Lillehammer gezien hebben. Natuurlijk hebben we ook de skischans Lysgårdsbakken en het Birkebeineren stadion gezien. Die komen een andere keer aan bod. Nu het laatste deel van het bijzondere plaatsje.

Anders Sandvig.
Flat dansende portal 2005 - Bård Breivik.

Jeugd Olympische Spelen in Lillehammer (afgelopen februari 2016).


Nikkers Sport.
Lillehammer Bryggeri.
Lillehammer Brenneri og Bryggeri.
Håkons Hall.
Håkons Hall.
Håkons Hall.
Håkons Hall.
Håkons Hall.
Håkons Hall.
Håkons Hall.
Net buiten de stad ligt Strandtorget. Hier is een McDonalds en een groot koopcentrum aanwezig. Op de dag dat we er waren, was er ook een Dino park aanwezig. De volgende dag werd het Dino park opgebouwd in Hamar

Strandtorget.
Dino Expo XXL.
Dino Expo XXL.
Dino Expo XXL.
Strandtorget.
Strandtorget.
Strandtorget.
We zijn een hele dag in Lillehammer geweest, maar hebben zeker nog niet alles gezien. Op deze website is een wandeling te vinden die je langs alle bijzonderheden van Lillehammer brengt. Natuurlijk breng je dan een bezoek aan het openluchtmuseum Maihaugen. Dit hebben we zelf niet gedaan vanwege te weinig tijd. Wie weet een volgende keer. Meer weten over Lillehammer? Bekijk hier de geschiedenis van de stad en hier de officiële website. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten