Google Translate

maandag 14 augustus 2023

Roskilde appartement

Het appartement van onze dochter in Roskilde staat in de straat Penselstrøget. Later meer over de container wijk. In deze post meer over het appartement.


Ze woont in het rode gedeelte in de foto hieronder.


In het appartement is een vide aanwezig waar het bed staat. Omdat er nogal veel ramen aanwezig zijn heeft ze goedkope zwarte rolgordijnen van de Ikea opgehangen om het wat donker te houden.




Veel ramen.





De gang met de spullen van de vorige bewoner.


Het dakterras.


Met uitzicht op het museum Ragnarock


De gang.



De gezamenlijke keuken.






De foto's van hierboven zijn van ons eerste bezoek. Hieronder de foto's van ons tweede bezoek. Wat spullen in elkaar gezet, plakplastic op twee ramen gedaan zodat er niet te veel inkijk is en de boel ingepakt en opgeruimd. 



De afvalbakken.



Leuk en apart appartement. Het slapen beviel niet zo goed want het wordt er bloedheet met al die ramen. Maar goed dat was voor ons eenmalig :-).

2 opmerkingen:

  1. Dat is heel iets anders dan The Mark maar vast wel gezellig. Alleen jammer dat het binnnen zo warm wordt, dat is weer minder. Leuk zo'n dakterras.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is geen Zweden. Misschien komt het omdat ze in Zweden een student was en meer in aanraking kwam met medestudenten. In Denemarken is ze geen student maar werkt ze en dan kom je veel minder mensen tegen, maar dat is mijn mening :-).

      Verwijderen