Google Translate

donderdag 11 oktober 2012

Övre Gimåns Fiskevårdsförening

Op reis van Järvsö naar Slagnäs bracht ons bij Övre Gimåns Fiskevårdsförening in Bräcke te Jämtland. Bräcke is een plaatsje aan de E14 tussen Östersund en Sundsvall. De plek, waar we waren, was een rustplaats aan de weg en tegelijkertijd een visplaats en heet Stavreströmmarna. Övre Gimåns Fiskevårdsförening ligt aan het meer Revsundssjön en het meer Bodsjön. Het is een groot visgebied. Dit is goed te zien op de onderstaande kaarten. Het oranje omcirkelde is het gedeelte waar we waren.


Meer ingezoomde kaart

Omdat we op doorreis waren, hebben we geen routes gelopen. Natuurlijk wel een paar foto's gemaakt.


Genoeg eenden waren er ook.

Afstand naar de meren

Infobord
Bräcke schijnt een leuke plaats te zijn. Outplacement promoot het best wel. Hier is de toeristische brochure van Bräcke te vinden. Genoeg te doen.

Meer info over Övre Gimåns Fiskevårdsförening is te vinden op de website www.gimriver.org. Er is tevens een andere website die naar Övre Gimåns Fiskevårdsförening verwijst, maar die is nog niet actief. Die website is hier te vinden.

2 opmerkingen:

  1. Ahh, such lovely photos! And what a beautiful, as well as curious, little duck you encountered. Hehe. Looks like a lovely day in nature indeed. Thank you for sharing. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hello Alex, the duck was very curious :-). It was very curious about the bread we were eating.

      Verwijderen