Google Translate

woensdag 16 september 2020

Loppemarked Kræmmerland Pandrup

Het boek Nordliv lag in een loppemarked in Pandrup. De loppemarked met de naam Kræmmerland viel op door de onderstaande advertentie in een blad.


Omdat we niet naar Zweden konden en dus geen loppis konden bezoeken, leek ons dit wel wat. Zo gezegd zo gedaan en er heen gereden. Het zou de grootste loppemarked zijn van Noord-Jutland en ze hebben niet overdreven. Wat een grote hoeveelheid aan spullen. Wat direct opviel waren de prijzen. Het zijn niet de prijzen die we gewend zijn van de loppis in Zweden, maar er was wel veel te zien. We hebben hier best wel lang rond gehangen en maar loeren in de stellingen. Heerlijk. Uiteindelijk eruit gegaan met twee boeken en een CD van Eminem. 










De onderstaande kist was een uitzondering op de hoge prijzen. 400 DKK stond er op het stickertje. Zo'n 54 EUR. Hadden we de ruimte in de auto dan ging deze zeker mee. Gelukkig hebben we de foto nog.





4 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend jammer dat jullie die kist niet mee konden nemen. Hij is echt mooi. Volgende keer een aanhanger mee als jullie op vakantie naar het noorden gaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Milou moest mee op de terugweg dus kon de kost niet mee. Anders hadden we een poging gedaan :-).

      Verwijderen
  2. Wat heerlijk om zo lang in een loppis rond te kunnen lopen en maar kijken of er iets voor je gading bij zit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb toch liever de Zweedse loppis maar inderdaad heerlijk. Alleen al om foto's te maken :-).

      Verwijderen