Google Translate

woensdag 18 augustus 2021

Draumur, Nykøbing Mors

We waren in Nykøbing Mors en kwamen de winkel Draumur tegen. De winkel maakte het bezoek aan Nykøbing Mors helemaal goed. Wat een heerlijke winkel. De winkel is van de IJslandse Begga Thøgersen en is geopend op 1 juni 2020. Draumur verkoopt IJslandse spullen. Meer informatie over Draumur is te vinden in dit artikel.Draumur heeft een Instagram account en een Facebook pagina. In de winkel lag een catalogus van Chic Antique en een visitekaartje van Art Sessa Vatnlitir. Halen ze hier hun spullen vandaan? Volgens de website van Chic Antique is Draumur geen retailer van hun.

Op hun Facebook pagina was te lezen dat Draumur in juli een muziek event had met Simon Bang en Jeppe Hydén. Zoiets maakt de winkel helemaal te gek.Natuurlijk wat gekocht bij Draumur.

2 opmerkingen:

  1. Die kandelaars zijn leuk. Ik zie op je foto's de IJslandse truien niet terug, die via de link wel te zien zijn. Verder ziet het er ook niet echt IJslands uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kleding vind ik zelf niet zo interessant. Of alles IJslands is weet ik niet maar het was wel een sfeervol winkeltje. De kandelaars waren in iets andere vorm ook in andere winkels te zien maar je kon daarvan het deksel niet vastdraaien. De schelpen zijn natuurlijk zelf gezocht.

      Verwijderen