Google Translate

maandag 31 januari 2022

Human Nature Behind the scenes

Via Instagram kreeg ik van Simone / Moon de link naar het Human Nature Film Instagram account. Natuurlijk erg benieuwd wat dit inhoudt en Human Nature is de titel van een film van Bart Schrijver over een hike met als beginpunt de Noordkaap in Noorwegen en eindpunt Kilpisjärvi, Finland.


De film verschijnt op 19 februari 2022 online op de Human Nature website. Tot die tijd zijn er een drietal filmpjes te zien met beelden gemaakt tijdens de reis. De trailer van de Behind the scenes is hieronder te zien en daaronder het verhaal over Human Nature verteld door Bart Schrijver. In de drie delen komen onder andere de Noordkaap, Stabbursdalen en Reisa Nationaal Park aan bod.



Hierboven vertelt Bart Schrijver zijn beweegredenen voor de film en op de Human Nature website zegt de Open brief aan de fans van het buiten zijn van actrice Jamie genoeg.

Een open brief aan de fans van het buiten zijn
Op 1 Augustus 2021 vertrokken wij met een filmcrew van zes naar het arctische deel van Noorwegen. Voor ons lagen kilometers wildernis waar we doorheen zouden hiken. Waarom? Om het echte hike gevoel vast te leggen in een super realistische hike film.

HUMAN NATURE is een speelfilm speciaal gemaakt voor de liefhebbers van het buiten zijn. De wandelaars en hikers. Fans van de bergen, de bossen, de vlaktes, de stilte en de uitzichten. Het duurde 500 KM en 40 dagen in de wildernis. IJSKOUD... maar wel écht!

Het werd een onvergetelijk avontuur en wij ontdekten allemaal wat enorme een impact natuur op je kan hebben.

Dit gevoel willen wij je graag laten meebeleven vanuit thuis. Juist nu, in deze tijden waarin we regelmatig thuis MOETEN blijven zitten.

Onze tocht is vastgelegd in een driedelige BEHIND THE SCENES serie die nu te zien is.

Je ziet ervaringen op de trail, adembenemende natuurbeelden en herkenbare momenten van persoonlijke uitdaging. Het zit er allemaal in.

Klaar voor de inspiratie voor jouw volgende avontuur? Of om mee te genieten bij de avonturen van anderen?
​Meld je dan nu gratis aan en ontvang direct alle delen van de serie!

Met avontuurlijke groet,
Jamie

Met zijn vijven gaan ze de hike aan. Jamie Bouwmeester als actrice en de rest, Bart SchrijverTwan PeetersMorten Brogaard en Sjors Ruijter, voor het maken van de film. Hoe cool is dat. Tijdens het bekijken van de Behind the scenes filmpjes zijn ook andere acteurs en mensen te zien zoals Oliver FranssonSara Hagnö, Ellen Hellinder, Kari Kollbotn, Haakon Bakke en Christophe Dierick.

Wil je ook de Behind the scenes filmpjes zien en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in via deze website: www.humannaturehikingfilm.com. Zelf ben ik heel benieuwd naar het eindresultaat. Nog even wachten totdat het 19 februari is.

2 opmerkingen:

  1. Alleen al bij het zien van de trailer krijg ik heimwee naar het noorden boven de poolcirkel, zelfs met alle regen, wind, sneeuw en kou die er soms bij hoort.
    De natuur daar kan zeer zeker een enorme impact op iemand hebben. Het is overweldigend en zet je aan het denken.
    Bedankt voor het delen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De behind the scenes filmpjes waren geweldig en ben nu heel erg benieuwd naar de film zelf. Nog even wachten.

      Verwijderen