Google Translate

donderdag 22 januari 2015

Nieuwe CD's van Inger Karoline Gaup en Berit Margrethe Oskal

Op het blog van Ann-Mari Andersen kwam ik twee weken terug een blogpost tegen dat er een CD van Inger Karoline Gaup binnenkort uitkomt. De blogpost is al weer verdwenen, maar later op Facebook zag ik weer een bericht van haar over die CD.

CD van Inger Karoline Gaup.
Inger Karoline Gaup is geboren in 1995 en getogen in Kautokeino. Ze was de winnaar van de Sámi Grand Prix in 2012. Nu komt dus eindelijk haar eerste CD uit bij GuldaRec. Voor meer informatie kun je haar blog lezen. Ze heeft namelijk een tijdje een blog bijgehouden. Dit blog is hier te vinden. Hieronder zijn twee nummers van haar te horen:
Een gedeelte van de nummers van het nieuwe album is in het onderstaande Youtube filmpje te horen:


Bij hetzelfde GuldaRec komt binnenkort ook de derde CD Jaska van Berit Margrethe Oskal uit. Zie de blogpost van Ann-Mari. Voor meer informatie over Berit kun je haar blog lezen. Ook zij heeft namelijk een blog bijgehouden.

Derde CD van Berit Margrethe Oskal.
Een drietal nummers van Berit zijn hieronder te horen. Hier zit het redelijk bekende Eamifámut (Ancient) bij.


Ik heb bij GuldaRec nagevraagd wat de kosten zijn van de CD's. De CD van Inger Karoline Gaup kost 189 NOK / 20 EUR en de verzendkosten zijn 45 NOK / 5 EUR. De prijs van de nieuwste CD van Berit heb ik nog niet gekregen. 

De reden van deze blogpost is simpel. Als er iemand belang heeft bij deze CD's of andere CD's van GuldaRec stuur dan even een berichtje zodat er gezamenlijk besteld kan worden zodat de verzendkosten laag kunnen blijven.

1 opmerking: