Google Translate

zaterdag 23 mei 2015

De boekenkast van....Hans

Sue van het boekenblog Boekenz heeft sinds maart 2015 een maandelijkse rubriek en wel de Boekenkast van... rubriek. Maandelijks krijg je een kijkje in de boekenkast van mensen. Omdat ik het ook erg leuk vind om te zien wat iemand in de boekenkast heeft staan, leek het me wel leuk om mee te doen. Deze maand is onze boekenkast aan de beurt. In maart kon je een kijkje nemen in de boekenkast van Sue. In april de boekenkast van Tessa. Deze maand (mei) dus de boekenkast van ons.

De boekenkast.
Ik hoop dat de boekenkast rubriek nog lang doorgaat. Wil je ook je boekenkast laten zien, neem dan contact op met Sue

7 opmerkingen:

 1. Jullie hebben een mooie en gezellige boekenkast die gezien mag worden. Vooral omdat het ook zo Zweeds aandoet met al die souvenirs uit het noorden, de kleur van de kast en het behang op de achtergrond en natuurlijk alle boeken die erin staan en iets met Scandinavië te maken hebbben. Leuk dat de kast op de blog van Sue staat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo te zien ben ik iets te scheutig geweest met de letter 'b'. Hebbben...;-)

   Verwijderen
 2. Het wordt echt tijd voor uitbreiding :-). De klepbank zit ook al boordevol. Ik zit te denken aan de kast bij Loppisfynd :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kast én de klepbank bij Loppisfynd...? Allebei mooi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben vandaag de klepbank opgeruimd en er is weer ruimte :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk stukje op Boekenz! En wat een supermooie boekenkasten én klepbank! Helemaal in stijl! Met mooie spulletjes! Hier ook Zweedse boekenkasten, maar dan wat saaier... Billy's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Billy en Ikea :-). We zagen er gisteren nog 1 staan in de koopjeshoek bij Ikea. Twijfel of we deze mee zouden nemen. Toch maar niet gedaan.

   Verwijderen