Google Translate

zondag 10 mei 2015

Moederdag

Vandaag is het moederdag. Omdat we de afgelopen week in Zweden waren, leek het mij en de kinderen een leuk idee om deze keer de spullen in Zweden te halen. In Helsingborg kwamen we de Bossons winkel tegen.

Bossons winkel
Dit was veruit de mooiste winkel van Helsingborg. Wat een leuke spullen zeg. Het was maar goed dat we niet veel konden meenemen en er niet in de buurt wonen..... Op de website van Bossons blijkt dat ze nog veel meer doen dan alleen Living Room spullen. In Helsingborg hebben ze de Living Room boetiek en in Ängelholm een meubelwinkel. De winkel in Helsingborg heeft volgens de website twaalf kamers en een oppervlakte van zo'n 400 vierkante meter. Hieronder een aantal foto's van de spullen die ze hadden.

De stoelen met de doodskoppen vond ik geweldig. Uiteindelijk hebben de kinderen en ik de onderstaande spullen gekocht en vandaag gegeven. Ze hebben al een plekje gekregen. De Ice Age flessen zijn afkomstig van Hus & Hem.

We hebben daarnaast ook nog een soort schaal gehaald. Deze is afkomstig van Vikingland dat nu Living Story heet.

4 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee om daar de moederdagcadeautjes te kopen. Dan krijg je nog eens iets anders dan anders. Leuk al die spulletjes die jullie gekocht hebben! Ja, dan is de auto snel te klein als je zo veel leuke dingen ziet.
  Dat stoffen bankje ben ik helemaal weg van. Misschien even met de camper op en neer, bankje op dak of zo... ;-)

  We herinnerden ons ineens (te laat dus) dat jullie in de meivakantie misschien naar Zweden zouden gaan. Geweldig om daar weer even te zijn, lijkt ons. We hopen dat jullie het daar naar jullie zin hebben gehad. En straks de zomervakantie. Heerlijk vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De reis er naar toe en terug was wel erg ver voor een week. We zijn via Sassnitz geweest en daar met de boot over.
   De winkel was wel prijzig maar ze waren aan het opruimen en alles was 50% en sommige dingen zelfs 70% korting. De kloktafel was ook mooi :-).

   Verwijderen
 2. Wat een mooie winkel, en ja Zweedse producten zijn erg duur, zelfs soms met de korting
  O zie dat jullie een weekje hier waren!
  Groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen