Google Translate

vrijdag 29 mei 2015

500e blogpost

Zo'n tien dagen geleden had ik de 500e blogpost gepubliceerd. Op dat moment had ik nog niets om weg te geven omdat het nog niet klaar was. Het is nu klaar en het is het onderstaande poppetje op drijfhout uit Scandinavië geworden.Wie mee wil doen om het poppetje op Scandinavisch drijfhout te winnen, kan een reactie achterlaten. Delen van dit bericht mag altijd :-). Reageren is mogelijk t/m vrijdag 5 juni 2015.

17 opmerkingen:

 1. Al sinds 2011, dat is al even geleden,
  Steeds weer interessante berichten over Zweden.
  Die Hans dat is geen man van weinig woorden:
  Al 500 blogposts over het Hoge Noorden
  Dus dat poppetje is uit het goede hout gesneden... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd, 500 blogposts.
  Ik ding niet mee met de give-away, hoewel het een mooi beeldje is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En natuurlijkdoe ik ook mee. Langzaam maar zeker een nieuw interieur aan het aanmeten en dit mannetje zou daar niet in misstaan ;) en in de twee jaar dat ik je blog volg, al verschillende interessante boeken en plaatsen langs zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de 500e blogpost! Dat zijn er nogal wat. Zo veel posts heb ik nog lang niet. Ik zit nu op 190, dus nog even te gaan... :-)

  Ik ding niet per se mee naar het beeldje hoor, al is het wel een erg leuk kunstwerkje en ook nog op drijfhout uit Scandinavië. Het is natuurlijk altijd leuk om met zoiets mee te doen, maar eigenlijk wilde ik je alleen even feliciteren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de 500ste!!! Zover ben ik nog lang niet.
  Wat een prachtig poppetje op Scandinavisch drijfhout!!, heb je het zelf gemaakt??
  Ik doe graag mee.
  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Ik heb het poppetje niet zelf gemaakt. Mijn vrouw heeft het gemaakt. Op mijn verjaardag heb ik ongeveer hetzelfde gekregen en het leek me een leuk idee voor nummer 500. Zodoende :-).

   Verwijderen
 6. Gefeliciteerd Hans. 500 lezenswaardige berichten! Ik moet nog even om zover te komen. De vakantie komt er weer aan dus weer nieuwe input binnenkort.
  Groeten Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt en ben zeer benieuwd naar de nieuwe input.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte met de 500ste blogpost! Er zullen er nog velen volgen lijkt mij, want over Zweden raak je tenslotte niet uitgepraat :-).

  Op de valreep ding ik graag mee naar dit rust uitstralende 'poppetje op Scandinavisch drijfhout'. Het zegt meer dan 1000 woorden.

  Groeten, Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Yvette, bedankt en je kunt inderdaad nog meedingen.

   Verwijderen
 9. Als beginnende blogger ben ik nog lang niet toe aan mijn 500e bericht. Jij bent al wat langer bezig, ik lees je berichten met plezier zeker omdat er zoveel achtergrondinformatie in staat. Je blog is daarmee een waar naslagwerk geworden. Van harte met je mijlpaal. Ik ding graag mee :)
  Hartelijke groet, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh ik zie nu dat ik een jaar te laat reageer. Ik weer....
  dan gaan we voor de 1000e blogpost.
  Groet Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Johanna. Ik zit op post 682 :-). Er zal vast wel een keer wat te winnen zijn voordat de 1000e gepubliceerd wordt. Trouwens ik lees je blog met plezier.

   Verwijderen