Google Translate

donderdag 27 april 2017

J F D R


Begin april kwam ik het onderstaande nummer tegen van J F D R:


Ik was benieuwd of de muziek al eerder gepost was in de Facebook groep Muziek uit het hoge Noorden en dit was nog niet het geval. Het nummer daar gepost, maar op de een of andere manier bleef het nummer me achtervolgen. Het liet me niet meer los en dus een goede reden om wat meer informatie over J F D R te zoeken. J F D R is een soloproject van de IJslandse singer-songwriter Jófríður Ákadóttir. Voordat ze haar soloproject begon zat ze in de bands Samaris, Gangly en Pascal Pinon (met haar tweelingzus Ásthildur Ákadóttir). Dat zijn dan weer wat bekendere namen. Hieronder wat muziek van deze bands.

Pascal Pinon - Live at KEX Hostel 


Gangly - Holy Grounds


Samaris - Góða tungl


Daarnaast heeft ze ook nog wat met Low Roar gedaan. Het nummer Bones is hieronder te beluisteren.


Ben je nog niet overtuigd van haar kunnen? Luister dan naar de Full performance van J F D R bij KEXP.
W o W, ik ben compleet verkocht :-).Meer weten over J F D R of Jófríður Ákadóttir? Bekijk dan de website van J F D R of lees de interviews met haar op de Grapevine of The Line of Best Fit websites.

3 opmerkingen:

 1. Toen ik die 4 letters zag staan, vroeg ik me af waar het heen zou gaan. Muziek dus. Wij hebben 4 chocoladeletter-vormen in de gang hangen bij de kapstok, zo had ieder kind z'n eigen haken, N B J D.
  Snap je waarom ik benieuwd was? Zal er eens een foto van maken en over bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap het. Ik ben zelf niet creatief dus dan wordt het al gauw iets anders en deze keer muziek. Kan er heerlijk van genieten :-).

   Verwijderen
  2. En ik ben natuurlijk benieuwd naar de letters.

   Verwijderen