Google Translate

zondag 5 mei 2019

Heim - Huldra

Begin dit jaar kwam ik het Heim Kickstarter project (18 januari t/m 17 februari) tegen van Aleksander L. Nordaas. Aleksander Nordaas heeft ook de film Thale gemaakt.


Ik heb het project niet actief gevolgd en toen ik laatst weer keek naar het Kickstarter project bleek dat het doel voor Heim gehaald is. Het resultaat is een acht minuten durende Heim (The Huldra) film. Helaas heb ik het project niet gesteund dus de volledige film nog niet gezien. De Kickstarter trailer van Heim is hieronder te zien met Johanne Fossheim.


Interessant is dat het Heim project heeft geresulteerd in een vervolgproject en dat is een The Huldra fotografieboek. Voor het project hebben ruim vijftig vrouwen zich vrijwillig gemeld. De meesten komen uit Mosjøen, Helgeland waar Aleksander ook vandaan komt.

Het fotografieboek project volgen? Dat kan via de website van Aleksander of via zijn Instagram. Mocht er meer informatie zijn over de film of over het boek dan laat ik het weten. Het boek staat gepland voor 2020 dus dat duurt nog even.


2 opmerkingen: