Google Translate

zondag 27 oktober 2019

Scandinavië-XL 2019

Dit weekend is het Scandinavië-XL event in Hoevelaken. Altijd weer leuk om te bezoeken. Deze keer was er op de zaterdag weer een Zweedse schrijver, Mattias Edvardsson en ook Nathalie Pagie, schrijfster van het boek IJsengel, was van 11:00 uur t/m 16:00 uur aanwezig voor signeren.

Lezing Åland van Jaap Noordsij

Tourlou

Interview Mattias Edvardsson.

Signeersessie Mattias Edvardsson en op de achtergrond Nathalie Pagie.

Mattias Edvardsson

Signeersessie Nathalie Pagie.



Nordic Living


Lezing Het noordelijk gevoel van Gerrit Jan Zwier.


Natuurlijk was Gerrit Jan Zwier ook aanwezig met zijn boeken en hij had weer een nieuw boek. Deze keer weer een roman over IJsland, De Elfenburcht. Naast dit boek nog een paar andere boeken weten te scoren, waaronder die van Mattias Edvardsson.

De boeken.
Vandaag, 27 oktober 2019, is de tweede en laatste dag van Scandinavië-XL. Het was voor ons volgens mij de zesde keer en ook deze keer weer vermaakt van 10 uur 's morgens tot vijf uur 's middags. Het was deze keer weer drukker dan anders. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van Scandinavië-XL.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat jullie erheen zijn geweest. Ziet er goed uit. Vooral de foto met de blauwe bordjes (maar ik heb me voorgenomen om er geen meer te kopen, maar als ik dit dan weer zie....).

    BeantwoordenVerwijderen