Google Translate

dinsdag 3 februari 2015

Vakantie 2015

De vakantie voor 2015 is weer geboekt. Het heeft deze keer weer veel tijd gekost. Omdat we nog steeds geen caravan of camper hebben en weer een rondreis willen maken, hebben we nogmaals bij Buro Scanbrit geboekt. Deze keer hadden we te maken met een nieuw fenomeen. Er waren een aantal plekken, die de voorkeur hadden, volgeboekt. Dit is nog niet eerder gebeurd. Volgens Scanbrit was het ontzettend druk. Wat wel opviel waren de prijzen. Die waren flink omhoog gegaan. We hebben daarom geprobeerd om de reis zo goedkoop mogelijk te maken en dat is aardig gelukt. De besparing zat vooral in de bootovertochten. Nu eens een keer geen Göteborg - Kiel maar andere routes en dit drukte de prijs aardig. Ook de korting die je krijgt als je lid bent van de Zweeds-Nederlandse Vereniging heeft geholpen (10% op Stena Line boottochten en 7% bij een boeking bij Buro Scanbrit). De reis gaat van Zweden naar Noorwegen en via Denemarken weer terug. Deze keer dus drie landen.

De reis.

De vakanties van de voorgaande jaren zijn hieronder terug te vinden:
Vakantie 2012
Vakantie 2013
Vakantie 2014

6 opmerkingen:

 1. Dat wordt vast en zeker een mooie reis. Åndalsnes heeft een prachtige ligging, dan kunnen jullie de Trollstigen rijden. Zeer de moeite waard. En als jullie er zin in hebben, doorrijden naar Geiranger. Alleen al het uitzicht van bovenaf op het dorp en de fjord is fantastisch. Maar ik vrees dat het in het dorp zelf wel erg druk zal zijn, een en al toerisme, wat dan wel weer leuk is om daar met de kinderen rond te neuzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Åndalsnes hebben we er speciaal tussen gedaan voor Trollstigen en ik denk dat we dan zeker naar Geiranger gaan.

   Verwijderen
 2. Veel werk en erg leuk om zo'n reis weer samen te stellen. Jammer dat er al veel bezet was. Voor ons wordt het dit jaar drie weken Zweden en als toetje een week Denemarken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 4 weken, lekker. Wij gaan 3,5 week. Dat was al langer dan we gepland hadden :-).

   Verwijderen
 3. Noorwegen , de plaats die bekend staat om de taaie ongerepte natuur , diepe fjorden , de blauwe meren en de hoge besneeuwde toppen . Noorse fjorden door National Geographic Traveler terecht vergolden een paar keer als een van de beste gelegenheid bestemmingen op de planeet. Een basis -station , die snel gevraagd ontevredenheid in België is onberispelijk plezier in Vakantie rondreis Noorwegen. Achter elke hoek iets nieuws verbergt , dan heb je nog een waterval voorbij , de weg neemt u mee langs een verrukkelijke andere scène van bergen en meren .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En een beetje reclame voor Vakantie rondreis Noorwegen :-). Ik heb de facebook pagina geliked.

   Verwijderen