Google Translate

zaterdag 26 november 2016

26 en 27 november 2016: Het NordikLiving Style Event

Dit weekend vind het NordikLiving Style Event plaats in Haarlem.


Het was de bedoeling om er aanwezig te zijn, maar het gaat ons niet lukken om er te komen. De afstand naar Haarlem is op dit moment in mijn toestand iets te ver weg, dus helaas deze keer geen foto's van mij, Toch wil ik nog even reclame maken voor het event. Er is genoeg te doen zoals lezingen, stands en eten. Hieronder volgt een overzicht van de deelnemers:

Uit ’t Noorden, Nordic Blends, Mette & Pernille, Northboundstore, Keskusta, Scandicshop, Scandi Design Shop, Nordic Adventure trails, Sapor Sogathi, Boekhandel Blokker, Salmari, Björn Hendall Horloges, Nordic New, Canuit Art, Homestede, Nordic Interior Design, Coos de Wit Wonen, Misty Mountain, Koffie K-tje, Norge Reiser, Norske, Nordic Delikatesser, Portula, Sognefjord Zalmrokerij, Deense Winkel, A piece of Finland, Nordendrops, Kleur op tafel, Norden Design, Atelier Vidda, Sterk Online, Scandinavian Living Magazine by Bo Bedre, September films, Deense Dingen, Svala Volvo, North Sea Design, Hästens, Edblad, Hof aan Zee, Crioll Design, By Pia Ries, ScandicLiving en ScandinaviëXS.

Wat ook leuk is, zijn de twee films die te zien zijn. Op zaterdag de film Noma, my perfect storm en op zondag de film Een man die Ove heet. Beide films gezien en ze zijn erg leuk.Wat is er nog meer te doen? Check de website van Nordik Living Style Event

6 opmerkingen:

 1. Heb ik iets gemist? Is er iets met je aan de hand? Het lijkt mij een leuk evenement. Ga helaas ook niet. Zag op verschillende plaatsen het al voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook wij zijn niet naar Haarlem afgereisd. Wie weet een volgende keer. Leuk dat je er toch een blog over geschreven hebt.

  Beterschap! We hopen dat het snel weer wat beter met je gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was wel het minste wat ik kan doen voor Nordik Living :-). Bedankt voor de beterschap.

   Verwijderen
 3. Ik zag de reclame voor dit evenement ook al ergens voorbij komen, ik moest wel gelijk aan jou denken, jammer dat je er niet heen kon. Ben zelf ook niet geweest, je kunt niet alles (jammer genoeg;). Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel jammer omdat ik nog wel eens artikelen schrijf voor Nordik Living. Je kunt inderdaad niet alles :-).

   Verwijderen