Google Translate

zaterdag 17 mei 2014

Hölick strand + uitslag boekverloting

Als eerste de uitslag van de boekverloting. Drie reacties in totaal, dus 33% kans. Het boek gaat volgens de True Random Number Generator, die Gonny ook gebruikt had voor de verloting van Padjelanta, naar de tweede reactie en dat is Jan. Jan, stuur je me even het adres waar het boek naar toe gestuurd kan worden?
Uitslag boekverloting
Nu verder met de blogpost over het strand van Hölick. Twee keer eerder is Hölick hamn aan bod gekomen in een blogpost. In 2013 en pas geleden in mei 2014. Vlakbij de haven bleek er nog een groter strand aanwezig te zijn. Hier hebben we even een kijkje genomen en wat foto's gemaakt.Het strand was zeer rustig. Er was maar één ander gezin aanwezig. In het restaurant Storsands Veranda waren ook nog wat mensen. Het restaurant is onderdeel van Hölick Havsresort. Geweldige plek.Hieronder een foto van binnen, afkomstig van hun website.

Restaurant Storsands Veranda
Mochten we in de toekomst met zijn tweeën op reis gaan, dan zullen we zeker een verblijf in Hölick Havsresort boeken. Een drie persoons hut is nog te betalen :-).

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met het boek Jan. Altijd leuk een boek van Bernhard Nordh te lezen!
    Mooi Hans dat strand van Hölick, 't komt er vast een keer van om daar te boeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hej, leuk om een keer te winnen ;-)
    Mooi leesvoer volgende maand op vakantie. Ik stuur je even het adres Hans.

    BeantwoordenVerwijderen