Google Translate

zondag 5 april 2015

Pasen

Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik een blogpost over Pasen maak. Er zijn hiervoor een aantal redenen. Als eerste het bezoek aan The Passion in Enschede op witte donderdag. Deze vijfde editie van The Passion was bij ons in de buurt en Gea wou het ontzettend graag meemaken dus in de trein en er heen gegaan. Om ongeveer 19:00 uur waren we aanwezig en iets na half twaalf waren we weer thuis. Voor mij hoeft dit soort evenementen niet. Wat een drukte zeg. Wel mooi om het verschil te zien tussen live meemaken of via de televisie.
Als tweede werd gisteren het boek De doden hebben geen verhaal van Gard Sveen gebracht via Bol.com. Ik had dit boek gewonnen via Facebook en wel bij de groep Literatuur uit het hoge Noorden. Ik heb het boek Hemel boven Londen van Håkan Nesser bijna uit en kan dit weekend gelijk in het nieuwe boek van Gard Sveen beginnen.


Als derde is mijn vrouw Gea jarig op eerste Paasdag :-).


Ik heb vier boeken van Camilla Läckberg cadeau gegeven :-).

Camilla Läckberg
Als laatste iedereen nog fijne Paasdagen gewenst.

Glad Påsk.

5 opmerkingen:

 1. Bijzonder om dat hele gebeuren eens live mee te maken. Ik heb het op tv bekeken. Gefeliciteerd met Gea. Mooi cadeau. Nu wordt het ook wel tijd dat jullie eens naar Fjällbacka gaan. Glad Påsk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met Gea! En natuurlijk ook felicitaties voor Gea zelf. Ze zal zich niet vervelen met die vier boeken. Leuk!
  Onze jongste dochter is vandaag op tweede paasdag jarig en gisteren, op eerste paasdag was mijn broer jarig. Feestelijk weekend dus :-)

  Wij hebben The Passion op tv gezien. Ik vind het toch altijd wel iets hebben. En als je erbij bent zal het zeker indrukwekkend zijn, maar inderdaad die drukte...

  Nog een fijne paasavond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt en jullie ook nog gefeliciteerd met alle verjaardagen :-).

   Verwijderen