Google Translate

zondag 8 december 2013

Nieuwjaars blog challenge 7: Bezoek collega bloggers

Challenge nummer 7: Bezoek collega bloggers.

Voor deze challenge hoeft net als bij challenge 6 geen blogpost te worden geschreven. In deze challenge gaat het erom collega bloggers te bezoeken en eventueel te reageren op hun blogposten. Het nut hiervan is in de video van challenge nummer 7 te horen. In challenge 4 heb ik het al uitgebreid gehad over andere blogs. Het kost best wel veel tijd om de blogsites te volgen, maar kan wel wat opleveren.


Het bijhouden van nieuwe blogposten wordt lastiger naarmate je meer blogs gaat volgen. Je zou een lijst kunnen bijhouden met Bloglovin, maar die gebruik ik nog niet echt. Google Blogspot heeft een gadget die je makkelijk aan je blog kunt toevoegen. Deze gadget laat een lijst zien met recente blogposten die je aan de volglijst hebt toegevoegd. Een voorbeeld is links te zien. Voordeel van deze gadget is dat je een realtime overzicht hebt van nieuw uitgebrachte blogposten en dat de informatie beschikbaar is voor andere bloglezers.
Verder is op mijn blog nog een kopje met Zweden links. Ook dit is een Google Blogspot gadget en bevat een groot aantal links die met Scandinavië te maken hebben. Niet alle links zullen meer actief zijn en een aantal blogsites worden niet meer actief bijgewerkt.


4 opmerkingen:

  1. Het kost mij steeds meer moeite om alles bij te houden. Met mijn twee blogs volg ik het in verschillende richtingen maar mis ook veel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In jouw geval kan ik het me helemaal voorstellen met zo'n grote lezersgroep voor beide richtingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het blijft leuk om af en toe bij elkaar te snuffelen om te kijken hoe een ander blogt of schrijft. Vooral om de diverse onderwerpen eens te lezen en zo weer meer kennis op te doen van ander zaken. Zoals ik jou geval Zweden. Nooit geweest, maar ooit wil ik er nog een keer naar toe!

    BeantwoordenVerwijderen