Google Translate

woensdag 11 december 2013

Växbo

Växbo is een plaats in de gemeente Bollnäs in het landschap Hälsingland en de provincie Gävleborgs län. Växbo is best wel een bekende plek. Een uitgebreide blogpost over Växbo is te vinden op het blog van Johanna over Zweden. Op de website van Växbo Krog is de rest van de informatie te vinden. Op de Vaxbolin website is alles te vinden over de linnen die afkomstig zijn uit de fabriek te Växbo. Hier is nog wat informatie van Sveriges historia te vinden.
Heerlijke broden

Bageri

In de buurt van Växbo? Bezoek het dan, het is een geweldige plek.

8 opmerkingen:

 1. Mooie modelwoningen en wat een leuke spullen zijn er te koop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was erg moeilijk om ze te laten liggen. De krans met prikkeldraad was erg leuk. De borden waren helaas te duur.

   Verwijderen
 2. Ha wat leuk om hier tegen te komen. Je bent echt op nog geen 5 minuten bij mij langs gekomen!! We gaan er met vrienden volgende week weer julbord eten. Wordt inmiddels een decembertraditie (nooit uit eten op kerst, dan is alles gesloten)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn het restaurant niet in geweest. Ze hadden toen geen julbord :-).

   Verwijderen
 3. Wat weer een interessant blog Hans, dank weer voor de informatie. Deze plaats ook genoteerd in mijn 'reis door Zweden' schrift!.
  Groetjes Richt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam toevallig langs een andere weg nu pas op deze blogpost. Wat een mooie en leuke plek. En wat prachtig dat bloeiende vlas! Misschien eens een tussenstop maken op heen- of terugreis van/naar NL.
  Groetjesssss

  BeantwoordenVerwijderen