Google Translate

dinsdag 10 december 2013

Nieuwjaars blog challenge 8: Het domste dat je ooit deed…

Challenge nummer 8: Het domste dat je ooit deed…

Dit is een challenge die ik tot en met nummer 40 kan invullen. Ik doe onmeunig veel domme dingen. De domste die in het thema van mijn blog valt, is dat we nooit eerder naar Scandinavië zijn gegaan. Dit had veel domme dingen in het leven verklaard. Reden hiervoor is dat mijn ouders bijna niet op vakantie gingen naar het buitenland. Later toen ik ging samenwonen kwam het dan niet in ons op om naar het buitenland te gaan. België en Duitsland. Had ook te maken met de financiën. Toen ik ontslag nam bij Grolsch, kwam er wat geld vrij van het vele overwerken. Mijn vrouw zag een Pharos rondreis in de ANWB Kampioen en zo zijn we naar Zweden gegaan. Misschien was dat wel het domste :-). Sindsdien gaan we elk jaar en wordt het vakantiegeld eindelijk gebruikt waar het oorspronkelijk voor bedoeld was en ben ik een verslaving rijker.

Meer valt er eigenlijk niet over te schrijven. Het is nu ik het zo lees, een aanvulling op het interview wat Sandra van Bijsterveld van Stralend schrijven in het kader van nieuwjaars blog challenge nummer 3 heeft gedaan met mij.


6 opmerkingen:

 1. Haha, mooie keuze voor deze opdracht! Eerder naar Zweden was natuurlijk mooi geweest. Extra leuk door het woord onmeunig, dat blijf ik prachtig vinden als import-Twentenaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hans ik denk dat jij meer weet en kennis hebt van Zweden dan de gemiddelde Zweed. En eigenlijk verbaasd het me dat jullie nog niet in Zweden wonen, het land waar jullie hart ligt, waar je zo vol van bent. Maar wie weet wat de toekomst brengt!
  Groetjes uit een stromachtig Noorwegen,
  Richt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat als we in Zweden gewoond hadden er niet zoveel meer over te vertellen hebben :-). Op vakantie gaan is anders dan er wonen. Wie weet komt dat nog wel. Tot dan blijf ik maar bloggen.

   Verwijderen
 3. Toch goed dat jullie uiteindelijk een rondreis door Zweden hebben gemaakt. Tja, en dan kun je jezelf dom noemen omdat je niet eerder bent gegaan, maar beter laat dan nooit, zou ik zeggen. Leuk interview met Sandra!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal waar. Sandra heeft er inderdaad iets leuks van gemaakt. Heel apart om dat terug te lezen.

   Verwijderen